VVS arbejde er kernen i vores forretning.

BAD experten er er autoriseret VVS-installatør.

VVS firmaet BAD experten er eksperter i alle former for VVS arbejde. Det var det grundlæggende, da vi startede firmaet for over 30 år siden.

Vi arbejder med alt indenfor VVS service og opgaver. Vi har 11 VVS montører og 3 lærlinge klar til at rykke ud, hvis der opstår en hastesag indenfor en given VVS opgave.

Drejer det sig om en forsikringssag, et vandrør eller blandingsbatteri der er blevet utæt, så klarer vi også de opgaver, private eller for erhverv. Men vi sender en erfaren montør, uanset hvem der ringer – og han kommer til aftalt tid.

Vores forcer er at vi altid overholder vores aftaler og så kommer vi til aftalt tid. Vi har desuden nogen af de meste erfarne, pligtopfyldende og kompetente VVS montører der findes. Nogen har været med lige fra opstarten af firmaet

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Vi er danmarksmester i VVS arbejde

Hvis det er et nyt hus man gerne vil ha bygget, så får man også den bedste oplevelse og det bedste VVS arbejde, udført af vores erfarne montører.

Er det en større VVS opgave der skal udføres, så kontakt os og få et besøg. Vi kommer meget gerne forbi og ser på opgaven. Vi rådgiver og hjælper også gerne med opgavens indhold, således man kommer frem til den bedste løsning. Kort tid efter vores besøg, modtager man meget hurtigt et tilbud på det aftalte VVS arbejde, der skal udføres.

Vores kunderne er private husstande, virksomheder, ejendoms-administratorer, indkøbscentre, hoteller og kommuner. Vi arbejder ligeledes sammen

Ved større VVS opgaver samarbejder vi med andre håndværkere, murere, tømrere, elektrikere, malere, etc. Alle er partnere som vi har arbejdet sammen med i en del år og som har samme høje krav til kvalitet og udførelse af sit arbejde, som vi har.

Vores servicevogne er næsten altid i vores faste arbejdsområder, som i Roskilde og omegn ind mod København. Det betyder at vi hurtig og meget ofte med meget kort varsel kan løse uventede og pludseligt opståede problemer.

Ønsker man et kalkfrit hjem, er vi specialister i blødgøringsanlæg som vi har monteret rigtig mange af. Vil man gerne ha en rolig nattesøvn er vi også forhandler af Grohes overvågnings alarm til vandinstallationer, så ens hjem er sikret mod utætte vandrør og toiletter der løber.

Ønsker du en større ombygning af huset eller ejendommen, klarer vi også den opgave. Skal du have skiftet dit toilet til et mere vandbesparende, har vi altid et godt tilbud, både som afhentning eller med montering. Det gælder også andre VVS artikler.

Vores arbejdsområder er på Midtsjælland, Roskilde og Københavns området.

Husk det er ikke alle opgaver man selv må udfører. Læs her hvad du selv må udføre af VVS opgaver

Kontakt BAD experten – din lokale VVS partner.

TOTAL LEVERANDØR AF VVS ARBEJDE

UDFØRT AF FAGFOLK, SOM SIKRER DIG KOMPETENT VEJLEDNING

VI KOMMER TIL AFTALT TID – EN REN FORNØJELSE