FÅ EN VANDALARM I HUSET MED EN GROHE SENSE GUARD

Undgå uventede vandskader i dit hjem.

Hvem frygter ikke at komme hjem til et oversvømmet hus med efterfølgende nedrivning, tørring, VVS arbejde og genopbygning af huset, som kan vare i måneder?

Med en Grohe vandalarm i huset kan du undgå sådanne ubehagelige overraskelser i dit hjem. Grohe Sense Guard er en vandafbryder, der er forbundet til dit Wi-Fi i hjemmet. Vandalarmen monteres på dit hovedvandrør, hvor den registrerer mængden af vand der løber igennem. Hvis vandalarmen registrerer en lækage, kan den lukke for vandet og derved undgå du store vandskader i hjemmet.

Med en vandalarm i huset kan du med ro i sindet sove, tage på arbejde, ja selv når du tager på ferie overvåges hjemmet mod kommende vandskader døgnet rundt – og du kan følge med på din telefon.

Send os gerne en mail

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Vandalarm i huset med mange sikkerhedsfunktioner

Få overblik over dit vandforbrug og overvågning via Grohe Sense app’en.

Når vandalarmen opdager et rørbrud, lukker den automatisk for vandet i huset. Er der et toilet der løber, får du en besked og har vandforbruget oversteget en grænse, f.eks. 150 l vand, lukker vandalarmen for vandet.

Sprænger der et vandrør, lukker den med det samme for vandet og du undgår oversvømmelser og ødelagte møbler, tæpper, mm. i dig hjem.

Er der en lille lækage i en væg eller et gulv, kan der gå lang tid før lækagen opdages. Der kan dannes råd, opstå skimmelsvampe i gulv og vægge med store ulemper til følge i flere måneder. Har du en Grohe vandalarm installeret, undgår du sådanne problemer.

Vandalarm beskytter mod vandskader og sprængte vandrør

vandalarm viser også vandforbruget

Overvåg dit vandforbrug

Ikke alene sikrer du dit hjem med en vandalarm, du får også et komplet overblik over dit vandforbrug, dagligt, ugentligt eller månedligt. Vandlarmen måler gennemløbet af vand konstant og giver et præcist overblik. Den måler også vandtryk og temperatur.

Kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud på en vandalarm.

SE HVORDAN EN VANDALARM VIRKER

Vi holder til i Kirke Såby, men når uden problemer det meste af Sjælland, men en del af vores kunder ligger i Roskilde, Lejre, Hvalsø, Holbæk, Jyllinge, Ringsted, Kirke Hyllinge og København. Kontakt Bad Experten A/S – din lokale VVS partner.

Nyt badeværelse

Lad os designe dit nye badeværelse

Nyt varmeanlæg

Lad os beregne dit nye varmeanlæg

VVS-arbejde

Alt i VVS-arbejde private & erhverv

TOTAL LEVERANDØR AF VVS ARBEJDE

UDFØRT AF FAGFOLK, SOM SIKRER DIG KOMPETENT VEJLEDNING

VI KOMMER TIL AFTALT TID – EN REN FORNØJELSE