Kalkfrit hjem med et blødgøringsanlæg

Slip for kalk i hjemmet og få blødt vand = mindre rengøring

Med et BWT blødgøringsanlæg installeret i huset, får du et kalkfrit hjem. Det betyder, at du får et badeværelse uden kalk på fliser, armaturer, bruser, etc. Men det er ikke kun på badeværelset. Det er alt vandet i hele huset der er omfattet, så du får et helt kalkfrit hjem.

Undgå den hårde rengøring

Alle kender den evige kamp mod kalken, men hvem vil ikke gerne af med den? Med et blødgøringsanlæg får du et kalkfrit hjem. Du kan i fremtiden glemme alt om at skrubbe og skure. Det er slut med at bruge kemikalier for at holde kalkaflejringerne nede. Du skal ikke afkalke kaffemaskinen, vaskemaskinen bruger mindre strøm, ja fordelene er mange.

Med et BWT anlæg får du kalkfrit vand i hele huset og mere tid til dig selv.

Ja, tak, jeg vil gerne kontaktes

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
Kalkfrit hjem passer paa vaskemaskinen

Store energibesparelser

Med et kalkfrit hjem er der ikke kun tid du sparer, det er også rede penge. Der sætter sig ikke kalk på varmelegemer som i bl.a. elkedler, vaskemaskiner og lign. apparater. Det giver en stor strømbesparelse. Du kan halvere sæbeforbruget i opvaskeren og vaskemaskinen, undgå at bruge salt i opvaskeren og ikke mindst skyllemiddel til tøjvasken. Desuden holder tingene længere, når de ikke kalkes til.

Du kan downloade en brochure om et kalkfrit hjem

Priser fra kr. 11.995,- for anlægget og montering fra kr. 5.995,- Priserne er inkl. moms. Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi holder til i Kirke Såby, men dækker det meste af Sjælland og København.

Kontakt Bad Experten – din lokale VVS partner.

TOTAL LEVERANDØR AF VVS ARBEJDE

UDFØRT AF FAGFOLK, SOM SIKRER DIG KOMPETENT VEJLEDNING

VI KOMMER TIL AFTALT TID – EN REN FORNØJELSE